Alstervik

Vi vet att det är flera som just nu funderar på hur det blir med fiberutbyggnad och stadsnätsanslutningar i ditt område. Vi vill därför bara berätta att vi absolut inte glömt bort er. Nej, vi jobbar fortfarande för fullt tillsammans med kommunen för att se över hur vi skulle kunna få ihop en utbyggnad hos er på bästa sätt.

Vad vi vet i nuläget är att det tyvärr inte kommer bli några anslutningar under 2021, men vi hoppas kunna komma med glädjande besked under nästa år! Har du redan skickat in en beställning? Håll ut, den som väntar på något gott kommer förhoppningsvis inte behöva vänta allt för länge! Har du ännu inte beställt men är intresserad? Skicka in din beställning så snart som möjligt! Ju fler avtal vi har i ett område, desto lättare kommer det bli att få igenom målet att bygga hos er.

Vi har just nu ingen plan för området

För närvarande har vi ingen tidsplan för när vi kan bygga ut stadsnätet i ditt område. Det kan exempelvis bero på att ditt område ligger långt från befintlig fiber eller att intresset genom åren varit för lågt. Ju fler avtal vi får in – desto större chans att vi kan bygga ut hos dig! Så skicka gärna in din beställning och tipsa dina grannar så kan det förhoppningsvis gå fortare för oss att kunna ansluta ditt område till stadsnätet!

Beställ anslutning

Fyll i dina uppgifter nedan. Om din fakturaadress skiljer sig från adressen du vill ansluta fyller du i det längst ner.

Allmänna villkor, klicka här.

Godkänn via länken i mejlet

När du fyllt i alla dina uppgifter och tryckt på beställ-knappen kommer du inom kort att få ett mejl med vidare instruktioner. I mejlet kommer du att få en länk in till vårt avtalssystem ”Oneflow”, det är när du klickat på länken som du sedan kan kontrollera att alla dina uppgifter stämmer, välja betalningsalternativ och godkänna din beställning.

Vill du avbetala anslutningsavgiften?

Via länken du får till din mejl kan du göra extra val till din beställning, som till exempel att välja avbetalning eller fylla i inflyttningsdatum om du ännu inte bor på adressen du vill ansluta.

Vill du ansluta fler än ett hushåll?

Kontakta oss på 054-540 74 00 så hjälper vi dig!