Edsgatan

Fortfarande surfar många via det gamla telefonnätet, ofta kallat ADSL eller xDSL, en teknik som både är föråldrad och utrotningshotad. Nedsläckningen av DSL-stationer pågår nämligen i hela landet och så även i Karlstad. Undvik krångel och byt upp dig till fiber i tid!

Välj det som passar dig bäst!

Nu kan du välja mellan att betala hela anslutningsavgiften på en gång, dela upp betalningen (välj mellan 3, 6, 12 eller 24 månader) eller baka ihop allt och få ett riktigt lågt anslutningspris, ett svårslaget tjänstepaket från Com Hem samt en enkel och rabatterad avbetalning. I de två första alternativen väljer du själv vilka bredbandstjänster du vill ha. Det tredje alternativet ger dig ett kanonbra utbud med snabbt internet och många tv-kanaler – allt paketerat och klart där du kan luta dig tillbaka från start.

Vad ingår i paketet?

Du får 500 Mbit/s internet och digital-tv-paketet Silver Flex. Wifi-router och smart tv-box med inbyggd Chromecast ingår utan extra kostnad. Tjänsterna kommer från Com Hem som även bjuder på Com Hem play, vilket gör att du kan titta när och var det passar dig. Med vår Kom igång-hjälp får du dessutom kostnadsfri hjälp med att komma igång med dina tjänster. Paketets bindningstid är på 24 månader, efter bindningstidens slut kan du själv välja om du vill fortsätta med tjänsterna eller om du vill byta till något annat – i vårt öppna nät har du alla möjligheter.

Beställ i tid!

Är du intresserad? Kampanjen pågår till och med 7 mars 2021, senast då behöver vi ha din beställning. Får vi in din beställning i tid är vårt mål att ansluta dig under 2021. Vi återkommer med mer information när vi samlat in alla beställningar och gjort en utrullningsplan för året. Håll utkik i brevlådan eller här på webben.

Fördelar med fiber

Genom att ansluta dig till stadsnätet ansluter du dig till en rad fördelar, inte minst för framtiden. Jämfört med föråldrade tekniker som bredband via telefonjacket eller koppartråd är fiber byggt för framtidens utmaningar och behov. Kapacitet och hastighet går inte ens att jämföra teknikerna emellan och oftast är dessutom tjänsterna betydligt mycket billigare via fiber än exempelvis ADSL. Jämför själv i vår tjänsteportal!

Grattis - ditt område är anslutet till stadsnätet!

Kampanj! Välj själv om du vill betala anslutningen på en gång, delbetala eller baka ihop allt med ett fullpackat tjänstepaket hos Com Hem!

Beställ anslutning

Fyll i dina uppgifter nedan. Om din fakturaadress skiljer sig från adressen du vill ansluta fyller du i det längst ner.

Allmänna villkor, klicka här.

Godkänn via länken i mejlet

När du fyllt i alla dina uppgifter och tryckt på beställ-knappen kommer du inom kort att få ett mejl med vidare instruktioner. I mejlet kommer du att få en länk in till vårt avtalssystem ”Oneflow”, det är när du klickat på länken som du sedan kan kontrollera att alla dina uppgifter stämmer, välja betalningsalternativ och godkänna din beställning.

Vill du avbetala anslutningsavgiften?

Via länken du får till din mejl kan du göra extra val till din beställning, som till exempel att välja avbetalning eller fylla i inflyttningsdatum om du ännu inte bor på adressen du vill ansluta.

Vill du ansluta fler än ett hushåll?

Kontakta oss på 054-540 74 00 så hjälper vi dig!