Fågelviks-Hult

Samförläggning pågår!

I det här området håller Ellevio på att gräva ner sitt elnät. När detta görs samförlägger vi och lägger med kanalisation för fiber. Vi har ingen exakt tidsplan över när området är helt anslutet, eftersom vi bland annat är beroende av att vi får in alla markavtal vi behöver. Vi hoppas att vi är klara under 2021, men det kan även bli under 2022. Vänta dock inte med att beställa en anslutning, så att du inte försenar projektet. Klicka på ”Till beställning” här på sidan för att ansluta dig!

Broschyr om stadsnätet – läs mer här!

Stadsnät på landsbygden – så går det till

Här bygger vi ut stadsnätet!

I det här området finns en plan över hur vi tänker fiberansluta.

Beställ anslutning

Fyll i dina uppgifter nedan. Om din fakturaadress skiljer sig från adressen du vill ansluta fyller du i det längst ner.

Allmänna villkor, klicka här.

Godkänn via länken i mejlet

När du fyllt i alla dina uppgifter och tryckt på beställ-knappen kommer du inom kort att få ett mejl med vidare instruktioner. I mejlet kommer du att få en länk in till vårt avtalssystem ”Oneflow”, det är när du klickat på länken som du sedan kan kontrollera att alla dina uppgifter stämmer, välja betalningsalternativ och godkänna din beställning.

Vill du avbetala anslutningsavgiften?

Via länken du får till din mejl kan du göra extra val till din beställning, som till exempel att välja avbetalning eller fylla i inflyttningsdatum om du ännu inte bor på adressen du vill ansluta.

Vill du ansluta fler än ett hushåll?

Kontakta oss på 054-540 74 00 så hjälper vi dig!