Busterud etapp 1

Stadsnätet följer VA-utbyggnaden i det här området. Vi samförlägger så mycket vi kan för att slippa gräva upp marken mer än nödvändigt. Vi kommer att skicka ut information till boende och fastighetsägare i området när vi närmar oss byggnation. Du kan redan nu göra en beställning för att ligga med i planen när det blir dags, klicka på knappen längre ner. VA-utbyggnaden inleddes under 2019, vi har dock ingen tidsplan över när vi kan vara igång med vårt anslutningsarbete.

Broschyr om stadsnätet – så funkar det!

Här bygger vi ut stadsnätet!

I det här området finns en plan över hur vi tänker fiberansluta.

Beställ anslutning

Fyll i dina uppgifter nedan. Om din fakturaadress skiljer sig från adressen du vill ansluta fyller du i det längst ner.

Allmänna villkor, klicka här.

Godkänn via länken i mejlet

När du fyllt i alla dina uppgifter och tryckt på beställ-knappen kommer du inom kort att få ett mejl med vidare instruktioner. I mejlet kommer du att få en länk in till vårt avtalssystem ”Oneflow”, det är när du klickat på länken som du sedan kan kontrollera att alla dina uppgifter stämmer, välja betalningsalternativ och godkänna din beställning.

Vill du avbetala anslutningsavgiften?

Via länken du får till din mejl kan du göra extra val till din beställning, som till exempel att välja avbetalning eller fylla i inflyttningsdatum om du ännu inte bor på adressen du vill ansluta.

Vill du ansluta fler än ett hushåll?

Kontakta oss på 054-540 74 00 så hjälper vi dig!