Acksjön/Blombacka/Lindfors/Sutterhöjden

Dags för stadsnät!

Som du säkert känner till så håller ADSL på att släckas ner i ditt område, det innebär att du snart kan stå utan internet! Näst på tur är Lindfors ADSL-station som kommer att släckas ner maj 2022. 

Passa därför på att beställa fiber via stadsnätet redan nu, så kan vi börja arbetet med att fiberansluta ditt område.

Hur gör jag för att bli ansluten?

Fyll i formuläret och klicka på skicka. Du kommer få löpande information om projektet, så håll utkik i brevlådan! Om du redan nu vill veta mer om hur anslutningsprocessen går till på landsbygden kan du titta på denna film.

Broschyr om stadsnätet – så funkar det!

Grattis - ditt område är anslutet till stadsnätet!

I ditt område är stadsnätet redan utbyggt, så du är välkommen att skicka in en beställning. Hur fort du sedan kan bli ansluten beror bland annat på hur högt tryck vi har just när du beställer, om det är tjäle i marken, etcetera.

Beställ anslutning

Fyll i dina uppgifter nedan. Om din fakturaadress skiljer sig från adressen du vill ansluta fyller du i det längst ner.

Allmänna villkor, klicka här.

Godkänn via länken i mejlet

När du fyllt i alla dina uppgifter och tryckt på beställ-knappen kommer du inom kort att få ett mejl med vidare instruktioner. I mejlet kommer du att få en länk in till vårt avtalssystem ”Oneflow”, det är när du klickat på länken som du sedan kan kontrollera att alla dina uppgifter stämmer, välja betalningsalternativ och godkänna din beställning.

Vill du avbetala anslutningsavgiften?

Via länken du får till din mejl kan du göra extra val till din beställning, som till exempel att välja avbetalning eller fylla i inflyttningsdatum om du ännu inte bor på adressen du vill ansluta.

Vill du ansluta fler än ett hushåll?

Kontakta oss på 054-540 71 00 så hjälper vi dig!