Arnön etapp 2

I ditt område finns ett fibernät. Observera att extra kostnader kan tillkomma om du bor längre än 50 meter från befintlig fiber och/eller på ett ställe där tryckning under väg behöver göras, där markförhållandena gör anslutningen extra komplicerad, etcetera. Vid sådana fall tillkommer kostnader för extra markarbeten, material och arbete. Om så är fallet kommer vi att kontakta dig så att du får chansen till att ta ställning till de tillkommande kostnaderna.

Nyfiken på att se mer om hur det går till när vi fiberansluter landsbygden? Kika på denna film! 

Broschyr om stadsnätet – så funkar det!

Här bygger vi ut stadsnätet!

I det här området finns en plan över hur vi tänker fiberansluta.

Beställ anslutning

Fyll i dina uppgifter nedan. Om din fakturaadress skiljer sig från adressen du vill ansluta fyller du i det längst ner.

Allmänna villkor, klicka här.

Godkänn via länken i mejlet

När du fyllt i alla dina uppgifter och tryckt på beställ-knappen kommer du inom kort att få ett mejl med vidare instruktioner. I mejlet kommer du att få en länk in till vårt avtalssystem ”Oneflow”, det är när du klickat på länken som du sedan kan kontrollera att alla dina uppgifter stämmer, välja betalningsalternativ och godkänna din beställning.

Vill du avbetala anslutningsavgiften?

Via länken du får till din mejl kan du göra extra val till din beställning, som till exempel att välja avbetalning eller fylla i inflyttningsdatum om du ännu inte bor på adressen du vill ansluta.

Vill du ansluta fler än ett hushåll?

Kontakta oss på 054-540 71 00 så hjälper vi dig!