Arnön etapp 2

Broschyr om stadsnätet – så funkar det!

Under hösten 2020 kommer en stamsträcka att grävas som möjliggör en fiberanslutning i området. Planen är att grävarbetet ska inledas under hösten 2020 men det förutsätter att vi får in de markavtal som krävs. När stamsträcken är grävd och klar kommer ett accessnät att byggas, alltså det nät som går fram till din tomtgräns. För att det projektet ska kunna starta behöver intressegraden, alltså antal fiberbeställningar, i området öka. Vi kommer att bevaka området och se om antal beställningar ökar, när vi har fått in tillräckligt många beställningar för att vi ska kunna starta projektet kommer du få mer information i brevlådan.

Är du fiberintresserad? Klicka på knappen nedan!

Här bygger vi ut stadsnätet!

I det här området finns en plan över hur vi tänker fiberansluta.

Beställ anslutning

Fyll i dina uppgifter nedan. Om din fakturaadress skiljer sig från adressen du vill ansluta fyller du i det längst ner.

Allmänna villkor, klicka här.

Godkänn via länken i mejlet

När du fyllt i alla dina uppgifter och tryckt på beställ-knappen kommer du inom kort att få ett mejl med vidare instruktioner. I mejlet kommer du att få en länk in till vårt avtalssystem ”Oneflow”, det är när du klickat på länken som du sedan kan kontrollera att alla dina uppgifter stämmer, välja betalningsalternativ och godkänna din beställning.

Vill du avbetala anslutningsavgiften?

Via länken du får till din mejl kan du göra extra val till din beställning, som till exempel att välja avbetalning eller fylla i inflyttningsdatum om du ännu inte bor på adressen du vill ansluta.

Vill du ansluta fler än ett hushåll?

Kontakta oss på 054-540 74 00 så hjälper vi dig!