Mangenbaden/Brattforsheden med omnejd

Ditt område ingår i vår tvåårsplan – vilket innebär att vi planerar att ansluta er under de kommande två åren!

Det som styr vilka områden vi ansluter först är hur snabbt vi får in beställningar i respektive område – samt hur snabbt vi får underskrifter på de markavtal vi skickat ut. Utan markavtal kan vi inte komma fram med våra maskiner och vi kan inte förlägga den kanalisation som behövs. När ditt område börjar närma sig en anslutning kommer du som beställt att få information i brevlådan. De första områdena siktar vi på att ansluta under 2020, resterande under 2021.

Beställ redan i dag!

Om du redan har bestämt dig för en anslutning kan du klicka på ”Till beställning” lite längre ner på sidan. Du får då upp ett formulär när du fyller i dina uppgifter. När du fyllt i allt klickar du på ”Beställ anslutning”. Du får då inom kort ett mejl med en länk där du ska gå in och välja hur du vill betala (delbetalning eller allt på en gång) samt signera. Fakturan kommer inte förrän du är ansluten, med andra ord är det riskfritt att beställa redan idag.

Har du redan beställt en anslutning?

Bravo, då har du gjort det du behöver!

Håll utkik i brevlådan

Vi skickar ut aktuell information med post till dig som har beställt. Kom ihåg att du även kan behöva godkänna det markavtal vi kan ha skickat till dig, om vi behöver passera dina marker med fibern. Vi behöver både få in markavtal från områdets markägare samt beställningar från de hushåll som vill ansluta sig för att nå ändra fram!

Frågor?

Hör av dig så hjälper vi dig! Du når oss på 054-540 74 00 eller via kundservice.stadsnat@karlstad.se

Broschyr om stadsnätet – läs mer här!

Ditt område ingår i vår tvåårsplan!

Det här området planerar vi att ansluta under de kommande två åren, tillsammans med ett antal andra områden på landsbygden - vi kallar det för vår stora tvåårsplan.

Beställ anslutning

Fyll i dina uppgifter nedan. Om din fakturaadress skiljer sig från adressen du vill ansluta fyller du i det längst ner.

Allmänna villkor, klicka här.

Godkänn via länken i mejlet

När du fyllt i alla dina uppgifter och tryckt på beställ-knappen kommer du inom kort att få ett mejl med vidare instruktioner. I mejlet kommer du att få en länk in till vårt avtalssystem ”Oneflow”, det är när du klickat på länken som du sedan kan kontrollera att alla dina uppgifter stämmer, välja betalningsalternativ och godkänna din beställning.

Vill du avbetala anslutningsavgiften?

Via länken du får till din mejl kan du göra extra val till din beställning, som till exempel att välja avbetalning eller fylla i inflyttningsdatum om du ännu inte bor på adressen du vill ansluta.

Vill du ansluta fler än ett hushåll?

Kontakta oss på 054-540 74 00 så hjälper vi dig!