Västra Gapern

Som du säkert känner till så kommer ADSL släckas ner i ditt område under 2021, det innebär att du kan stå utan internet under detta år. Passa därför på att beställa en fiberanslutning redan idag!

Nyfiken på att se mer om hur det går till när vi fiberansluter landsbygden? Kika på denna film! 

Håll utkik i brevlådan

Vi skickar ut aktuell information med post till dig som har beställt. Kom ihåg att du även kan behöva godkänna det markavtal vi kan ha skickat till dig, om vi behöver passera dina marker med fibern. Vi behöver både få in markavtal från områdets markägare samt beställningar från de hushåll som vill ansluta sig för att nå ändra fram!

Frågor?

Hör av dig så hjälper vi dig! Du når oss på 054-540 74 00 eller via kundservice.stadsnat@karlstad.se

Broschyr om stadsnätet – läs mer här!

Grattis - ditt område är anslutet till stadsnätet!

I ditt område är stadsnätet redan utbyggt. Detta innebär att du kan beställa en anslutning inom relativt kort tid, ibland redan inom ett par månader. Anslutningstiden beror bland annat på hur högt tryck vi har just när du beställer, om det är tjäle i marken, etcetera.

Beställ anslutning

Fyll i dina uppgifter nedan. Om din fakturaadress skiljer sig från adressen du vill ansluta fyller du i det längst ner.

Allmänna villkor, klicka här.

Godkänn via länken i mejlet

När du fyllt i alla dina uppgifter och tryckt på beställ-knappen kommer du inom kort att få ett mejl med vidare instruktioner. I mejlet kommer du att få en länk in till vårt avtalssystem ”Oneflow”, det är när du klickat på länken som du sedan kan kontrollera att alla dina uppgifter stämmer, välja betalningsalternativ och godkänna din beställning.

Vill du avbetala anslutningsavgiften?

Via länken du får till din mejl kan du göra extra val till din beställning, som till exempel att välja avbetalning eller fylla i inflyttningsdatum om du ännu inte bor på adressen du vill ansluta.

Vill du ansluta fler än ett hushåll?

Kontakta oss på 054-540 74 00 så hjälper vi dig!