Östra Gustavsberg

Grattis! Du bor i ett område där din bostad inom kort kan ansluta sig till Karlstads stadsnät. Just nu har vi dessutom kampanjpris för alla som beställer en anslutning innan 31 maj 2021 – så passa på att skaffa fiber du också!

Välj det som passar dig bäst!

Just nu kan du välja mellan att betala hela anslutningsavgiften på en gång, dela upp betalningen (välj mellan 3, 6, 12 eller 24 månader) eller baka ihop allt och få ett lågt anslutningspris tillsammans med ett förstklassigt tjänstepaket som du kan forma hur du vill.

Vad ingår i paketet?

Om du väljer det tredje alternativet (Paket) får du din stadsnätsanslutning för 9 900 kronor. För att få det låga priset tecknar du dig i 24 månader på en internettjänst på minst 500 Mbit/s och en valfri iptv-tjänst. Du väljer själv vilken eller vilka leverantörer du vill ha. Hela utbudet finns i vår tjänsteportal på karlstadsnat.se/tjanster.

Med vår Kom igång-hjälp får du dessutom kostnadsfri hjälp med att komma igång med dina tjänster. Paketets bindningstid är på 24 månader, efter bindningstidens slut kan du själv välja om du vill fortsätta med tjänsterna eller om du vill byta till något annat – i vårt öppna nät har du alla möjligheter.

Beställ i tid!

Är du intresserad? Kampanjen pågår till och med 31 maj 2021, senast då behöver vi ha din beställning. Får vi in din beställning i tid är vårt mål att ansluta dig senast hösten 2021. Vi återkommer med mer information när vi samlat in alla beställningar och gjort en utrullningsplan för året. Håll utkik i brevlådan eller här på webben.

Fördelar med fiber

Genom att ansluta dig till stadsnätet ansluter du dig till en rad fördelar, inte minst för framtiden. Jämfört med föråldrade tekniker som bredband via telefonjacket eller koppartråd är fiber byggt för framtidens utmaningar och behov. Kapacitet och hastighet går inte ens att jämföra teknikerna emellan och oftast är dessutom tjänsterna betydligt mycket billigare via fiber än exempelvis ADSL. Jämför själv i vår tjänsteportal!

Broschyr om stadsnätet – läs mer här!

Här bygger vi ut stadsnätet!

Kampanj! Välj själv om du vill betala anslutningen på en gång, delbetala eller baka ihop allt med ett fullpackat tjänstepaket hos valfri tjänsteleverantör!

Beställ anslutning

Fyll i dina uppgifter nedan. Om din fakturaadress skiljer sig från adressen du vill ansluta fyller du i det längst ner.

Allmänna villkor, klicka här.

Godkänn via länken i mejlet

När du fyllt i alla dina uppgifter och tryckt på beställ-knappen kommer du inom kort att få ett mejl med vidare instruktioner. I mejlet kommer du att få en länk in till vårt avtalssystem ”Oneflow”, det är när du klickat på länken som du sedan kan kontrollera att alla dina uppgifter stämmer, välja betalningsalternativ och godkänna din beställning.

Vill du avbetala anslutningsavgiften?

Via länken du får till din mejl kan du göra extra val till din beställning, som till exempel att välja avbetalning eller fylla i inflyttningsdatum om du ännu inte bor på adressen du vill ansluta.

Vill du ansluta fler än ett hushåll?

Kontakta oss på 054-540 74 00 så hjälper vi dig!