Törnebräckan/Lövudden

Vi ansluter området 2021!

Vi planerar just nu för att ansluta Törnebräckan och Lövudden till stadsnätet under 2021. Intresset styr var vi börjar, se därför till att beställa en anslutning så snart som möjligt för att inte missa chansen!

Förutsättningar och tidsplan

Vi har blivit beviljade ekonomiskt stöd vilket hjälper oss i anslutningsarbetet, vilket är jättebra! Dock krävs det också att du som bor/äger fastighet i området är intresserad av att gå med. Ambitionen är att ansluta hela området under 2021 och vi har goda förhoppningar om att klara det, men vi börjar som sagt att ansluta där intresset är som störst. Vill du veta mer om hur det går till när vi ansluter ett område på landsbygden kan du läsa mer här.

Majoriteten av markarbete, fiberdragning, installation och driftsättning kommer att ske under 2021. Viss projektering och utskick av markavtal kan komma att ske redan 2020. Att vi får in alla tillstånd och markavtal i tid är en förutsättning för att arbetet ska kunna löpa på som planerat, utan förseningar.

Beställ redan idag!

Vill du ha en anslutning? Vänta inte med din beställning! Kom ihåg att det är helt riskfritt att beställa, du betalar inte en krona förrän du har blivit driftsatt. Beställer gör du enklast här på webben, tryck på ”Till beställning”-knappen.

Anslutningspriset är 19 900 kronor. Du kan välja mellan att betala hela beloppet på en gång, alternativt delbetala räntefritt på 3, 6, 12 eller 24 månader.

Broschyr om stadsnätet – läs mer här!

Här bygger vi ut stadsnätet!

I det här området finns en plan över hur vi tänker fiberansluta.

Beställ anslutning

Fyll i dina uppgifter nedan. Om din fakturaadress skiljer sig från adressen du vill ansluta fyller du i det längst ner.

Allmänna villkor, klicka här.

Godkänn via länken i mejlet

När du fyllt i alla dina uppgifter och tryckt på beställ-knappen kommer du inom kort att få ett mejl med vidare instruktioner. I mejlet kommer du att få en länk in till vårt avtalssystem ”Oneflow”, det är när du klickat på länken som du sedan kan kontrollera att alla dina uppgifter stämmer, välja betalningsalternativ och godkänna din beställning.

Vill du avbetala anslutningsavgiften?

Via länken du får till din mejl kan du göra extra val till din beställning, som till exempel att välja avbetalning eller fylla i inflyttningsdatum om du ännu inte bor på adressen du vill ansluta.

Vill du ansluta fler än ett hushåll?

Kontakta oss på 054-540 74 00 så hjälper vi dig!