Ulvsby fiberförening

I ditt område äger en fiberförening fibernätet, men vi hjälper till att ansluta nya adresser. För att beställa kan du klicka på ”Till beställning” lite längre ner på sidan.

Vi levererar dessutom tjänsterna i nätet på samma sätt som i övriga stadsnätet, därför kan du klicka här för att komma till vår tjänsteportal där du kan se vårt utbud och beställa tjänster. Vi erbjuder internet, tv, larm och telefoni. Hör av dig till oss om du har frågor!

Grattis - ditt område är anslutet till stadsnätet!

I ditt område är stadsnätet redan utbyggt. Detta innebär att du kan beställa en anslutning och vara ansluten inom några månader, beroende på hur högt tryck vi har på vår projektavdelning. Anslutningstiden kan även bli längre om det är tjäle i marken.

Beställ anslutning

Fyll i dina uppgifter nedan. Om din fakturaadress skiljer sig från adressen du vill ansluta fyller du i det längst ner.

Allmänna villkor, klicka här.

Godkänn via länken i mejlet

När du fyllt i alla dina uppgifter och tryckt på beställ-knappen kommer du inom kort att få ett mejl med vidare instruktioner. I mejlet kommer du att få en länk in till vårt avtalssystem ”Oneflow”, det är när du klickat på länken som du sedan kan kontrollera att alla dina uppgifter stämmer, välja betalningsalternativ och godkänna din beställning.

Vill du avbetala anslutningsavgiften?

Via länken du får till din mejl kan du göra extra val till din beställning, som till exempel att välja avbetalning eller fylla i inflyttningsdatum om du ännu inte bor på adressen du vill ansluta.

Vill du ansluta fler än ett hushåll?

Kontakta oss på 054-540 74 00 så hjälper vi dig!