Ulvsby fiberförening

Vi planerar att ansluta ditt område till stadsnätet! Läs mer nedan.

Som du säkert känner till så kommer ADSL släckas ner i ditt område under 2021, det innebär att du kan stå utan internet under detta år. Passa därför på att beställa en fiberanslutning redan idag!

Nyfiken på att se mer om hur det går till när vi fiberansluter landsbygden? Kika på denna film! 

Ulvsby fiberförening

I ditt område äger en fiberförening fibernätet, men vi hjälper till att ansluta nya adresser. För att beställa kan du klicka på ”Till beställning” lite längre ner på sidan.

Vi levererar dessutom tjänsterna i nätet på samma sätt som i övriga stadsnätet, därför kan du klicka här för att komma till vår tjänsteportal där du kan se vårt utbud och beställa tjänster. Vi erbjuder internet, tv, larm och telefoni. Hör av dig till oss om du har frågor!

Här bygger vi ut stadsnätet!

I det här området finns en plan över hur vi tänker fiberansluta.

Beställ anslutning

Fyll i dina uppgifter nedan. Om din fakturaadress skiljer sig från adressen du vill ansluta fyller du i det längst ner.

Allmänna villkor, klicka här.

Godkänn via länken i mejlet

När du fyllt i alla dina uppgifter och tryckt på beställ-knappen kommer du inom kort att få ett mejl med vidare instruktioner. I mejlet kommer du att få en länk in till vårt avtalssystem ”Oneflow”, det är när du klickat på länken som du sedan kan kontrollera att alla dina uppgifter stämmer, välja betalningsalternativ och godkänna din beställning.

Vill du avbetala anslutningsavgiften?

Via länken du får till din mejl kan du göra extra val till din beställning, som till exempel att välja avbetalning eller fylla i inflyttningsdatum om du ännu inte bor på adressen du vill ansluta.

Vill du ansluta fler än ett hushåll?

Kontakta oss på 054-540 71 00 så hjälper vi dig!