Västra Hultsberg – KAMPANJ!

Nu kan du välja mellan att betala hela anslutningsavgiften på en gång, dela upp betalningen (välj mellan 3, 6, 12 eller 24 månader) eller baka ihop allt och få ett lågt anslutningspris tillsammans med ett förstklassigt tjänstepaket som du kan forma hur du vill.

Så funkar paketlösningen

Om du väljer alternativ tre, Paket, får du din anslutning för 9 900 kronor. För att få det låga priset tecknar du dig i 24 månader på minst 500 Mbit/s internet och en valfri iptv-tjänst. Du väljer själv vilken eller vilka leverantörer du vill ha!

Kom igång-hjälpen ingår oavsett val

Oavsett om du väljer alternativ ett, två eller tre ingår vår populära Kom igång-hjälp. Kom igång-hjälpen är precis vad den låter som; en hjälp som ser till att du kommer igång. Vi vill att övergången till stadsnätet ska vara så enkel och smidig som möjligt, därför samarbetar vi med ett företag som heter Bredbandshjälp. I anslutningsavgiften ingår då hjälp med att välja, beställa och komma igång med dina tjänster – något som kanske kan komma extra väl till pass om du väljer alternativ tre, Paket. Tanken är att du ska kunna luta dig tillbaka från start, precis som det ska vara. Du måste inte ta del av Kom igång-hjälpen, men den finns där om du vill ha den.

För dig som väljer paket

Om du väljer alternativ tre, Paket, kommer du att bli kontaktad av Bredbandshjälp när det blivit dags att ansluta dig för att se till så att du aktiverar dina tjänster. Om du inte aktiverar tjänsterna kommer vi att fakturera dig det ordinarie kampanjpriset 16 900 kr.

Kampanjen pågår till 31 maj

Se till att beställa i tid så att du inte missar chansen. Ju snabbare vi får in tillräckligt med beställningar desto fortare kan vi komma igång med anslutningsarbetet.

Beställ såhär!

Du lägger din beställning genom att trycka på ”Till beställning” längre ned på sidan. När du fyllt i alla dina uppgifter och skickat in kommer du att få ett mejl med en länk. Det är via den länken som du gör ditt kampanjval (Betala direkt, Avbetala eller Paket) samt signerar din beställning.

Kontakta oss om du har frågor.

Klicka här för att se hela kampanjmaterialet som PDF.

Kampanj!

Just nu har vi en kampanj i ditt område!

Beställ anslutning

Fyll i dina uppgifter nedan. Om din fakturaadress skiljer sig från adressen du vill ansluta fyller du i det längst ner.

Allmänna villkor, klicka här.

Godkänn via länken i mejlet

När du fyllt i alla dina uppgifter och tryckt på beställ-knappen kommer du inom kort att få ett mejl med vidare instruktioner. I mejlet kommer du att få en länk in till vårt avtalssystem ”Oneflow”, det är när du klickat på länken som du sedan kan kontrollera att alla dina uppgifter stämmer, välja betalningsalternativ och godkänna din beställning.

Vill du avbetala anslutningsavgiften?

Via länken du får till din mejl kan du göra extra val till din beställning, som till exempel att välja avbetalning eller fylla i inflyttningsdatum om du ännu inte bor på adressen du vill ansluta.

Vill du ansluta fler än ett hushåll?

Kontakta oss på 054-540 74 00 så hjälper vi dig!